vitamine-T-logo
blog

Welkom Nathalie

Ik heb met mezelf een strategie afgesproken. Iedere week wil ik een blog gaan plaatsen. De ene week van mijzelf en de andere week van een gastblogger.

Naar aanleiding van mijn oproep wie het leuk vindt om een gastblog te schrijven, heb ik best veel reacties gehad. Iedereen heeft een eigen verhaal en allemaal zijn ze vanuit het hart geschreven. Veel mensen herkennen zich in de verhalen van anderen en voelen zich gemotiveerd om aan de slag te gaan. Ik merk dat deze gastblogs veel mensen bereiken en dat iedere gastblog met zijn betreffende tone-of-voice weer andere mensen aanspreekt.

Mijn missie

Dit heeft me aan het denken gezet. Naarmate mijn bedrijf en ook ikzelf steeds meer groeien, krijg ik steeds en steeds duidelijker wat ik écht graag wil. Ik wil jou inspireren en motiveren het beste uit jezelf te halen. Eerst dacht ik dat ik dat 100% zelf moest doen, maar ik besef me nu dat ik dat helemaal niet alleen hoeft te doen. Want wat als ik iemand anders een podium bied die op die manier het beste uit zichzelf kan halen en door haar woorden jou weet te raken zodat jij in actie gaat komen, dan werken we allemaal aan onze doelen en passies.

Nathalie van Zundert

Om een nog grotere doelgroep te kunnen bereiken, en zo nog meer mensen te inspireren en motiveren, heb ik ervoor gekozen om samen te gaan werken met Nathalie. Nathalie heeft haar passie gevonden in het schrijven van blogs. Zij zal vanaf nu ook iedere maand een blog posten uit naam van Vitamine T. Volgende week deelt zij eerst haar verhaal in haar gastblog.

Ik heb er zin in en ik hoop jullie ook. En de komende maanden kunnen jullie ook nog steeds geïnspireerd raken door de gastblogs van anderen.

Wil je ook een gastblog schrijven? Stuur me dan een mail (anja@vitamine-t.nl) dan vertel ik je meer.

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter