vitamine-T-logo

Het talentenprogramma

Het belang van je talenten ontdekken

Het belang van je talenten ontdekken

Twijfel jij ook wel eens of je wel op de juiste plek zit? Of dat je op dit moment écht het beste uit jezelf haalt? Ben je op zoek naar ‘iets’ anders, maar weet je nog niet precies wat dat ‘iets’ is?

Wellicht heb je nu een vaste baan en vind je het toch ook wel spannend om je zekerheden (vaste contract, leuke collega’s, etc.) op te geven. Met als gevolg dat je blijft zitten waar je zit.

Het kan ook anders

Stel je eens voor dat je:
iedere dag fluitend naar je werk gaat
veel meer energie krijgt
veel meer zelfvertrouwen krijgt
je prettiger en gelukkiger voelt

Waarom? Omdat je iets doet wat écht bij jou past. Werk dat je op het lijf geschreven is. Werk dat aansluit bij je talenten.

 Jij wil toch ook iedere dag fluitend naar het werk? 

Het online talentenprogramma

Het online talentenprogramma

In mijn online talentenprogramma kun je, in je eigen tempo en op tijdstippen dat het jou uitkomt, aan de slag om je talenten en persoonlijke waarden te ontdekken en welke functie daarbij past. Je vindt in mijn programma geen standaardtesten, maar vragen en opdrachten waarbij je op zelfonderzoek uit moet. Je moet je gevoel volgen.

Als je het programma hebt afgerond, heb je:

een duidelijk beeld van je talenten en persoonlijke waarden (drijfveren).

helder wat je met deze talenten wilt.

jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt in kaart gebracht. Zowel in loondienst maar ook als zelfstandige.

een concreet actieplan opgesteld om die droombaan daadwerkelijk te krijgen.

de juiste mindset gecreëerd om hier mee aan de slag te gaan én dit vol te houden.

Opbouw talentenprogramma

Het programma bestaat uit drie modules. Deze modules worden hieronder verder toegelicht.

Module 1

Wie ben je en wat kun je
 • les 1 Energie
 • les 2 Vroeger
 • les 3 Je ouders
 • les 4 Jouw gevoel
 • les 5 Anderen
 • les 6 Persoonlijke waarden
 • les 7 Jouw profiel

Module 2

Wat wil je graag
 • les 8 Je werkmotieven
 • les 9 Je eisen en wensen
 • les 10 Jouw ideale baanprofiel
Module 3

Wat kan je daarbij helpen
 • les 11 De juiste mindset
 • les 12 Blijven waar je bent
 • les 13 Zoektocht naar een nieuwe baan
 • les 14 Voor jezelf beginnen
 • les 15 Concreet actieplanDe modules toegelicht

In de eerste module sta je stil bij waar jouw talenten liggen. Je krijgt hier, door middel van zeven lessen, inzicht in wat jou nu anders maakt dan anderen. Wat maakt jou uniek? Deze module sluit je af met een persoonlijk profiel.

Na ongeveer vier weken krijg je toegang tot module 2 en 3. Hier is bewust voor gekozen zodat je ook echt de tijd hebt om de vragen en opdrachten uit te voeren. Kies je ervoor om het programma in vier termijnen te betalen, dan krijg je iedere week toegang tot een les.

In module 2 staan we stil bij je nieuwe werkomgeving. Hoe ziet je ideale baan eruit? Wat vind je belangrijk in je nieuwe baan? Deze module sluit je af met een ideale baanprofiel.

Als je weet waar je talenten liggen en je weet in wat voor omgeving je je talenten in wilt zetten, dan hoeft dit niet automatisch te betekenen dat je gaat solliciteren naar een nieuwe baan. Ook bij je huidige werkgever blijven of voor jezelf beginnen is een mogelijkheid. Hier staan we dan ook in module 3 bij stil. Er komen in opdracht van Vitamine T experts aan het woord op het gebied van het starten van een eigen onderneming, netwerken en het solliciteren met behulp van social media. Deze module sluit je af met een concreet actieplan.

Wat krijg ik?

6 maanden onbeperkt toegang tot de online leeromgeving
24/7 onbeperkt toegang tot de online leeromgeving
video’s die de training ondersteunen, zowel van mij als van experts
video’s die het programma ondersteunen, zowel van mij als van experts
een werkboek dat digitaal is in te vullen.
een uitgebreid werkboek dat digitaal is in te vullen
extra handige tools, zoals affirmatiekaartjes, cv checklist en voorbeeldbrieven.
extra handige tools zoals een cv checklist, energiedagboek en voorbeeldbrieven
Is het iets voor mij? Wil jij:

Is het iets voor mij? Wil jij:

direct beginnen?
een programma dat je in je eigen tijd volgt?
een programma dat je in je eigen tempo volgt?
niet afhankelijk van de agenda van een ander zijn?
investeren in je loopbaan?
geen reiskosten?
geen verlofuren opnemen om aan je loopbaan te werken?
stoppen met het lezen van diverse boeken in de hoop dat je daar een antwoord vind?

Deze investering in jezelf bedraagt € 379. Je investeert in jezelf. Dit is de beste investering die er is. Dit verdient zich zeker dubbel en dwars terug, niet alleen financieel maar ook gevoelsmatig.

Vergelijk dit bedrag eens met het uurtarief van een professionele loopbaancoach. Deze vraagt minimaal € 75 per uur. Bij een traject met een loopbaancoach die je regelmatig spreekt, ben je al snel een bedrag tussen de € 1.500 en € 2.500 kwijt. En dan heb ik het nog niet eens over de reiskosten die je moet maken, de tijd die je ermee kwijt bent en de mogelijke verlofuren die je moet opnemen.

Enkele suggesties:
vraag je werkgever om een bijdrage. Vaak heeft je werkgever een opleidingsbudget.
mogelijk kan de bedrijfsarts een rol spelen bij de advisering richting je werkgever.
mogelijk is een deel van de kosten van het programma aftrekbaar van de belasting. Voorwaarden hiervoor kun je vinden op de site van de Belastingdienst.

Wil je vandaag nog geheel gratis toegang tot de eerste les van het online talentenprogramma? Begin hier met het Gratis Programma en vul je gegevens in. Dan kun je vandaag nog beginnen. Ik zou het leuk vinden als je me zou laten weten wat je ervan vindt.

Heb je nog vragen over het programma, kijk dan ook bij de veelgestelde vragen.

Dit zeggen anderen:
 • Nicole Eijkemans
  Ik heb het geluk gehad dat ik over de schouder van Anja heb mee mogen kijken en heb mogen ervaren wat ze allemaal van plan is. De diversiteit aan opdrachten sprak me erg aan. Het heeft me aan het denken gezet en dat is precies de bedoeling. Mijn complimenten Anja!


  – Nicole Eijkemans (Directeur OBS Den Bongerd) –
 • Birgit van Oene
  In de afgelopen 8 jaar heb ik intensief met Anja samengewerkt. Ik heb haar leren kennen als een intelligente, zeer gedreven vakvrouw die met vallen, opstaan en een flinke dosis zelfreflectie haar eigen talent heeft mogen ontdekken. Ik hoop dat zij met het door haar ontwikkelde programma heel veel professionals mag gaan helpen.


  -Birgit van Oene (Zelfstandig HR professional)-
 • Driss Laity
  Het programma onderscheidt zich door originele invalshoeken en je wordt aan de “hand” meegenomen om echt te reflecteren.Je onderscheidt je echt van de massa door i.p.v. voorgekauwde vragen in te vullen, interactief te reflecteren. Het is wel af en toe heel diep graven maar alles voor het resultaat.


  -Driss Laity (Medewerker Communicatie)-

 • Al enige tijd was ik het plezier en de uitdaging in mijn werk als fysiotherapeut kwijt. Solliciteren leverde niet veel meer dan frustratie op dus ging ik op zoek naar manieren om me te onderscheiden van de rest van de werkzoekenden. Dit vond ik in het talentenprogramma van Vitamine T. Dit heeft mij onder andere geleerd waar mijn talenten en allergieën liggen. Daarmee veranderde ik ook mijn manier van solliciteren. Het resultaat was vijf uitnodigingen en de luxe dat ik uit twee banen buiten de fysiotherapie kon kiezen. Ik kan het iedereen aanraden. Uiteindelijk moet iedereen zijn eigen pad kiezen, maar de hulp van een goede navigator is nooit weg.


  -Ruud (Fysiotherapeut/Online Marketeer)-

 • Ik heb een half jaar coaching gehad van Anja: een leuke, vlotte en vriendelijke meid waarbij je je snel op je gemak voelt, die zich verdiept in je problematiek en je op een prettige en uitstekende manier begeleidt, stimuleert en activeert. We begonnen altijd even met een ongedwongen praatje, waarbij ze ook interesse toonde in de alledaagse dingen en mijn wel een wee. Naast de goede tips en adviezen die ze me gaf, was het een prettig idee dat je altijd even op haar terug kon vallen als je ergens mee zat. Juist in deze onzekere periode was een stukje mentale steun heel fijn. Door de goede handvatten die ze me heeft aangereikt zie ik de toekomst met vertrouwen tegemoet. Ik zal haar missen en kan Anja van harte bij u aanbevelen!


  -Anoniem (in outplacementtraject)-

  Basis Programma

  vitamine t logo

  15 verschillende lessen
  Energiedagboek
  Motiverende video’s van mij
  Inhoudelijke video’s van experts
  Videotraining Social Media
  Theorieën en praktijkvoorbeelden
  15 uitgebreide digitale werkboeken
  Cv checklist
  Tips en tricks
  Voorbeeldbrieven en cv’s

  Nu TIJDELIJK € 125 (normaal € 379)

  Kom maar op met die droombaan >