vitamine-T-logo

Online programma

Je twijfelt of je wel op de juiste plek zit en of je op dit moment wel écht het beste uit jezelf haalt. Je hoort mensen regelmatig praten over het volgen van je passie en werk maken van je talent. Iedere keer als je dat hoort, vraag jij je af of je wel talenten (of een passie) hebt. En zo ja, hoe kom je er dan achter wat je talenten zijn? Beetje bij beetje voel je je steeds onzekerder worden en baal je ook wel omdat je blijkbaar maar niet in actie komt.

Daarbij vind je het toch ook wel spannend om op ´ontdekkingstocht´ te gaan. Wat als er echt uitkomt dat het werk dat je nu doet eigenlijk niet zo goed (meer) bij je past en je moet op zoek naar iets anders? Want ja, als je A zegt moet je natuurlijk ook B zeggen.

Het is ontzettend spannend om je zekerheden (zoals vast contract en leuke collega’s) op te geven. Met als gevolg dat je blijft zitten waar je zit, terwijl je merkt dat dit je steeds meer energie kost en je zelfvertrouwen blijft maar minder worden.

Het kan ook anders. Stel je eens voor dat je:

iedere dag fluitend naar je werk gaat

veel meer energie krijgt

veel meer zelfvertrouwen krijgt

je prettiger en gelukkiger voelt

op feestjes vol trots over jouw werk vertelt

Waarom? Omdat je iets doet wat écht bij jou past. Werk dat je op het lijf geschreven is. Werk dat aansluit bij jouw talenten.

Ook voor jou, want jij hebt ook talent!

Het lijkt misschien ver weg, maar dat is het niet. Dit is ook voor jou weggelegd. En sneller dan je denkt. Ik kan je nu al aangeven dat iedereen talent heeft, dus ook jij. Het enige dat je moet doen is daadwerkelijk in actie komen

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Online talentenprogramma

Mijn online talentenprogramma is voor perfect voor jou als jij supergemotiveerd bent nu écht werk van je talent te maken.

In mijn online talentenprogramma kun jij, in je eigen tempo en op tijdstippen die jou uitkomen, aan de slag. Omdat het ontdekken van je talenten en het in actie komen alleen gebeurt als jij er ook écht klaar voor bent. Niet gehaast, zodat je uit je hoofd en naar je hart kunt. 

Je vindt in mijn programma dus geen standaardtesten, maar vragen en opdrachten waarbij je op zelfonderzoek uit moet. Je moet je gevoel volgen.

Na het volgen van het programma heb je:

een duidelijk beeld van je talenten en persoonlijke waarden (drijfveren).

helder wat je met deze talenten wilt.

jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt in kaart gebracht. Zowel in loondienst maar ook als zelfstandige.

een concreet actieplan opgesteld om die droombaan daadwerkelijk te krijgen.

de juiste mindset gecreëerd om hier mee aan de slag te gaan én dit vol te houden. 

 


Basis Programma

vitamine t logo

15 verschillende lessen
Energiedagboek
Motiverende video’s van mij
Inhoudelijke video’s van experts
Videotraining Social Media
Theorieën en praktijkvoorbeelden
15 uitgebreide digitale werkboeken
Cv checklist
Tips en tricks
Voorbeeldbrieven en cv’s

Nu TIJDELIJK € 125 (normaal € 379)

Kom maar op met die droombaan >

Hier lees je uitgebreider wat de programma’s inhouden. 

 • Nicole Eijkemans
  Ik heb het geluk gehad dat ik over de schouder van Anja heb mee mogen kijken en heb mogen ervaren wat ze allemaal van plan is. De diversiteit aan opdrachten sprak me erg aan. Het heeft me aan het denken gezet en dat is precies de bedoeling. Mijn complimenten Anja!


  – Nicole Eijkemans (Directeur OBS Den Bongerd) –
 • Birgit van Oene
  In de afgelopen 8 jaar heb ik intensief met Anja samengewerkt. Ik heb haar leren kennen als een intelligente, zeer gedreven vakvrouw die met vallen, opstaan en een flinke dosis zelfreflectie haar eigen talent heeft mogen ontdekken. Ik hoop dat zij met het door haar ontwikkelde programma heel veel professionals mag gaan helpen.


  -Birgit van Oene (Zelfstandig HR professional)-
 • Driss Laity
  Het programma onderscheidt zich door originele invalshoeken en je wordt aan de “hand” meegenomen om echt te reflecteren.Je onderscheidt je echt van de massa door i.p.v. voorgekauwde vragen in te vullen, interactief te reflecteren. Het is wel af en toe heel diep graven maar alles voor het resultaat.


  -Driss Laity (Medewerker Communicatie)-

 • Al enige tijd was ik het plezier en de uitdaging in mijn werk als fysiotherapeut kwijt. Solliciteren leverde niet veel meer dan frustratie op dus ging ik op zoek naar manieren om me te onderscheiden van de rest van de werkzoekenden. Dit vond ik in het talentenprogramma van Vitamine T. Dit heeft mij onder andere geleerd waar mijn talenten en allergieën liggen. Daarmee veranderde ik ook mijn manier van solliciteren. Het resultaat was vijf uitnodigingen en de luxe dat ik uit twee banen buiten de fysiotherapie kon kiezen. Ik kan het iedereen aanraden. Uiteindelijk moet iedereen zijn eigen pad kiezen, maar de hulp van een goede navigator is nooit weg.


  -Ruud (Fysiotherapeut/Online Marketeer)-

 • Ik heb een half jaar coaching gehad van Anja: een leuke, vlotte en vriendelijke meid waarbij je je snel op je gemak voelt, die zich verdiept in je problematiek en je op een prettige en uitstekende manier begeleidt, stimuleert en activeert. We begonnen altijd even met een ongedwongen praatje, waarbij ze ook interesse toonde in de alledaagse dingen en mijn wel een wee. Naast de goede tips en adviezen die ze me gaf, was het een prettig idee dat je altijd even op haar terug kon vallen als je ergens mee zat. Juist in deze onzekere periode was een stukje mentale steun heel fijn. Door de goede handvatten die ze me heeft aangereikt zie ik de toekomst met vertrouwen tegemoet. Ik zal haar missen en kan Anja van harte bij u aanbevelen!


  -Anoniem (in outplacementtraject)-

  Je bent echt maar een klik verwijderd van de eerste stap richting die droom. Investeren in jezelf is de beste investering die er is.

  Natuurlijk vind je het spannend…..Je vraag je af: wie zit er op mij te wachten? Kan ik het wel? Ken je de quote van Erin Hanson? Die zegt genoeg.

  What if I fall? Oh my darling, what if you fly?

   Wat krijg ik?

  In het programma vind je vijftien verschillende lessen verdeeld over drie modules. Aan het eind van module 1 heb je je persoonlijke profiel in kaart. Wie ben je en wat maakt jou uniek. Aan het eind van module 2 heb je je ideale baanprofiel in kaart. Wat wil je nu echt? In na module 3 heb je een concreet actieplan om ook echt aan de slag te gaan. Deze zijn 24/7 online beschikbaar voor jou zodat je de lessen kunt maken wanneer het jou uitkomt.

  6 maanden onbeperkt toegang tot de online leeromgeving
  24/7 onbeperkt toegang tot de online leeromgeving
  video’s die de training ondersteunen, zowel van mij als van experts
  video’s die het programma ondersteunen, zowel van mij als van experts
  een werkboek dat digitaal is in te vullen.
  een uitgebreid werkboek dat digitaal is in te vullen
  extra handige tools, zoals affirmatiekaartjes, cv checklist en voorbeeldbrieven.
  extra handige tools zoals een cv checklist, energiedagboek en voorbeeldbrieven

  Bij elke les hoort een werkboek met vragen en opdrachten die je helpen om achter je talenten te komen. Ook vind je bij een aantal lessen video’s van mij of van experts op het vakgebied van die betreffende les. Bij sommige lessen vind je bonusmateriaal zoals een checklist, tips en tricks, dagboek, social media training en inspirerende video’s. Hier heb jij onbeperkt toegang toe. Ook als het programma wordt aangepast, blijf je toegang houden.

  Ik werk samen met topcoaches die jou, als je wilt, tijdens het Plus of Excellent Programma begeleiden. Je hoeft het niet alleen te doen.

  Iets voor jou? Wil jij:

  direct beginnen?

  een programma dat je in je eigen tijd volgt?

  een programma dat je in je eigen tempo volgt?

  niet afhankelijk van de agenda van een ander zijn?

  investeren in je loopbaan?

  geen reiskosten?

  geen verlofuren opnemen om aan je loopbaan te werken?

  stoppen met het lezen van diverse boeken in de hoop dat je daar een antwoord vind? 

  Ben jij klaar voor een toekomst met meer energie en zelfvertrouwen? Begin dan vandaag nog met mijn online talentenprogramma. Jij verdient het toch ook om te stralen? 

  Nog wat tips

  vraag je werkgever om een bijdrage. Vaak heeft je werkgever een opleidingsbudget.
  mogelijk kan de bedrijfsarts een rol spelen bij de advisering richting je werkgever.
  mogelijk is een deel van de kosten van het programma aftrekbaar van de belasting. Voorwaarden hiervoor kun je vinden op de site van de Belastingdienst.

   


  Basis Programma

  vitamine t logo

  Nu TIJDELIJK voor € 125

  Kom maar op >

  Wist je dat snelle beslissers doorgaans succesvoller zijn? Waarom? Omdat kansen doorgaans maar 1 keer komen.

  Iedere keuze kost energie. Waarom steek je die energie niet in het erachter komen wat je nu écht wilt? Je verstand kiest voor zekerheid, maar je gevoel kiest voor wat je écht wilt. Luister eens wat vaker naar je gevoel.