vitamine-T-logo
Anja Zerrouk

Hét antwoord op dé vraag

Herken jij jezelf ook in een of meerdere van onderstaande punten?

  • Je hebt last van het ‘is dit alles’- gevoel.
  • Je hebt het gevoel dat je vaak een rol speelt en niet helemaal jezelf kunt zijn.
  • Je twijfelt of er niet meer uit het leven te halen valt.
  • Je hebt het idee dat je de balans kwijt bent.
  • Je doet niet waar je écht goed in bent en energie van krijgt.
  • Je wilt meer in contact komen met je intuïtie. 

Je wilt hier verandering in aanbrengen en gaat op zoek naar antwoorden en oplossingen. Je hebt boeken gekocht (lezen lukt nog niet altijd), artikels gelezen, video’s gekeken en mensen gesproken om het antwoord te vinden op de vraag ‘Wat wil ik?’ 

Verwachtingen

Hoe meer je zoekt, hoe vaker je met je neus op de feiten wordt gedrukt dat je het antwoord wéér niet hebt gevonden. Of juist heel veel, voor je gevoel, tegenstrijdige informatie. Je voelt je onzeker en gefrustreerd. Ik weet er alles van…’been there, done that’. En dat iedereen een mening heeft over wat goed en slecht voor je is, helpt ook niet mee. Jij wilt een antwoord vinden dat past bij jou en niet bij de verwachtingen van een ander over jou.

De eerste stap om antwoord te vinden op je vraag is om inzicht te hebben in wie je bent. Als je jezelf leert kennen, ga je jezelf ook meer en meer accepteren. Door dit accepteren krijg je steeds meer rust. Je hebt de mogelijkheid dingen los te laten die niet meer bij je passen en dan pas ontstaat er meer ruimte voor groei.

Op reis

Zie het ontwikkelen van jezelf als een reis. Door actie te ondernemen beweeg je richting je uiteindelijke doel. Soms met wat omwegen, maar je gaat vooruit. Laat je niet uit het veld slaan als het een keer tegenzit. Dit hoort erbij. Juist door tegenslag weet je wat je dus wel wilt.
Door door te gaan en iedere dag als een nieuw begin te zien, onderscheid jij je van de rest. Je hebt pas verloren als je opgeeft. Als iets niet goed voelt, is dit je hart dat zegt dat je niet op de juiste weg zit. Forceer niets.

Alle antwoorden zitten al in je. Laat mij je helpen ze te vinden. In mijn programma ‘Inzicht in jezelf’ ga je op de mooiste reis die je ooit zult maken. Ik geef je geen kant-en-klaar stappenplan, maar neem je mee in mijn proces met theoretische inzichten, motiverende video’s en veel herkenbare praktijkvoorbeelden. Ik geef je tools zodat jij jouw eigen stappenplan kunt maken én die stappen ook daadwerkelijk gaat zetten.

Mijn vraag

Mijn duidelijk geformuleerde vraag aan jou: Ben je er klaar voor mee op reis te gaan om meer inzicht te krijgen in wat jou uniek maakt? Een reis waarin jij erachter komt hoe je belemmerende overtuigingen kunt ombuigen zodat niets je meer in de weg staat om te groeien tot grote hoogte?

Wil jij zelf de verantwoordelijkheid nemen over je eigen leven en van dromen naar doen gaan? Dan heb ik het perfecte online programma voor jou. Wil je liever een-op-een met me aan de slag, dat kan ook.
Als je liever eerst een idee krijgt van de look and feel van mijn programma’s, download dan mijn gratis e-book.

Labels:, , , , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter