vitamine-T-logo
gastblogger

Gastbloggers gevraagd

Leuk dat je misschien een gastblog wilt schrijven.

In balans

Even kort over mij: Ik verkoop een online talentenprogramma dat mensen ondersteunt om achter hun talenten te komen en er vervolgens werk van te maken. Sinds dit jaar ook een programma Inzicht in Jezelf om erachter te komen wat je uniek maakt en vooral hoe je mindset, belemmerende overtuigingen etc. werken. (www.vitamine-t.nl). Beide programma’s met als doel beter in balans te zijn en keuzes te kunnen maken die bij je passen.

Doelgroep is voornamelijk de vrouw (25 – 45) die twijfelt of ze wel op de juiste plek zit en last heeft van het ‘is dit alles’-gevoel.

Ik vind het ontzettend leuk om andere mensen die werk van hun talent/passie hebben gemaakt wat te laten schrijven over het moment dat zij voor zichzelf hebben gekozen. Mensen die dus echt hun droom achterna zijn gegaan. Dit kan als gevolg van een burn-out zijn, of niet.

Doel gastblog

Doel van de gastblog is om twijfelaars over de streep te trekken om hun talenten te gaan ontdekken en met hun talent aan de slag te gaan. Vaak denken mensen te moeilijk en denken ze dat ze iets uitzonderlijk goed moeten kunnen om het een talent te noemen. Of durven ze de stap niet te zetten uit onzekerheid (waar ben ik nu goed in, kan ik het wel, hoe moet ik dan mijn hypotheek betalen etc.).

Het is de bedoeling dat jouw verhaal een inspiratie is voor anderen om te stoppen met twijfelen/klagen en in actie te komen. Op mijn website vind je een aantal gastblogs. Zo krijg je een idee.

Het is dus niet de bedoeling dat het een commerciële blog is om jouw eventuele bedrijf te promoten 😉. Uiteraard mag je je website wel noemen als je die hebt.

Jouw proces

Het gaat vooral om jouw ervaring, keuzes en waar je gevoelsmatig tegenaan liep. Eigenlijk het proces van ‘kiezen voor jezelf’.

Zoals bijvoorbeeld:

  • Wat deed je eerst (of misschien nog steeds wel)?
  • Waar liep je tegenaan/waarom twijfelde je over je baan?
  • Welke onzekerheden/gedachten weerhielden je om een keuze te maken?
  • Wat heeft je doen besluiten om toch de keuze te maken?
  • Last-but-not-least. Wat heeft het je (gevoelsmatig) opgeleverd?

Het is de bedoeling dat het een eenmalige blog is. Ergens tussen de 500 en 1000 woorden, door jou geschreven. Indien jij je in bovenstaande herkent en vind je het leuk om jouw verhaal te delen? Dan mag je je blog sturen naar anja@vitamine-t.nl. Het liefst met foto.

Ik plaats om de week een gastblog. Wie eerst komt, eerst maalt.

Mocht je nog vragen hebben, mag je me altijd bellen of mailen.

Groetjes
Anja