vitamine-T-logo

FAQ’s

Hoe lang doe ik over een programma?

Dat is per persoon afhankelijk. De programma’s zijn erop ingericht dat iedereen het in zijn of haar eigen tempo kan volgen. De een heeft meer tijd nodig dan de ander. Daarbij komt ook dat niet iedereen even makkelijk zijn gevoel weet te omschrijven.

Gemiddeld genomen kun je verwachten dat je voor iedere les één week nodig hebt. Met de ene les ben je wat eerder klaar en de andere les is wat intensiever.

Waarom zit er geen face-to-face coaching aan het Basis en Plus Programma gekoppeld?

Tijdens mijn zoektocht kwam ik erachter dat ik alles juist zelf wilde doen. Het was een kwestie van ervaren. Ik had geen tijd en geld om een loopbaancoach in te schakelen, bovendien zag ik de toegevoegde waarden er niet zo van in. Om het voor jou financieel ook aantrekkelijker te maken, zitten er geen 1-op-1 gesprekken opgenomen in beide programma’s. In het Plus Programma heb je wel de mogelijkheid om per mail je vragen te stellen.

In mijn Excellent Programma is deze mogelijkheid van face-to-face coaching er wél voor diegene die daar behoefte aan heeft. Dit zal met behulp van Skype zijn.

Waarom krijg ik de lessen in delen?

Ik wil jou graag helpen om je talenten te ontdekken of om meer inzicht in jezelf te krijgen. Die doe je er niet ‘gewoon’ maar even bij. Het is een proces van bewustwording en ook van acceptatie. Dit heeft tijd nodig. Door jou meteen toegang te geven tot alle lessen loop ik het gevaar dat je toch alvast alle lessen eerst even gaat bekijken. Dit zorgt ervoor dat je minder gefocust bent.  Als je de programma’s in termijnen betaalt, krijg je iedere week toegang tot een les.

Zit er persoonlijke begeleiding bij de het programma Inzicht in jezelf?

Het programma is zo ingericht dat je dit geheel zelf kunt doen. Er is uiteraard wel een mogelijkheid om dit onder begeleiding te doen. Wil je hier gebruik van maken, neem dan even contact met me op. We kunnen zo samen kijken wat zowel bij je vraag als je portemonnee past.

Ik heb het Basis Programma gekocht maar ik zou toch graag (online) feedback en ondersteuning willen?

Dat kan. Mocht je gedurende het programma tot het besluit komen dat je graag online feedback en ondersteuning wilt ontvangen kun je overstappen naar het Plus of Excellent programma. De prijs hiervan wordt dan verrekend met het bedrag dat je al betaald hebt voor de zelfstudie cursus.

Waarom werk je met externe coaches?

Omdat mijn talenten liggen in de kennisvergaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en om dit vervolgens om te zetten in werkbare e-learning/ontwikkelmethode om anderen daar mee te helpen. Omdat ik mijn deelnemers het meest optimale resultaat wil laten behalen, werk ik samen met een aantal (loopbaan)coaches die juist hun talenten kunnen inzetten in de gesprekken met de deelnemers. Zo werk iedereen vanuit zijn of haar talent en behaal jij het beste resultaat.

Ik heb geen Facebook-account, mis ik nu een hoop?

Dat is geen probleem. Als je niet op Facebook actief wilt zijn, maak dan een account aan zonder het actief te gebruiken. Maak een account aan waar je verder niets mee doet, maar waarmee je wél toegang krijgt tot de besloten Facebookgroep van het online talentenprogramma of inzicht in jezelf. Zo kun je toch profiteren van de ervaringen en tips die daar gedeeld worden, support van andere leden en vragen die gesteld worden.

Mijn werkgever wil betalen. Hoe werkt dat?

De prijzen die op de website vermeld staan zijn de prijzen voor particulieren. Voor bedrijven gelden dezelfde prijzen, alleen zal daar nog BTW over berekend worden. Neem even contact (013-2113789 of anja@vitamine-t.nl) op zodat ik een juiste factuur kan opmaken.

Wat als ik niet tevreden ben met het programma?

Als je me dit binnen 14 dagen na aankoop van het programma laat weten, kunnen wij samen naar een passende oplossing zoeken.

Hoe zit het met mijn privacy?

Vitamine T neemt de privacy van je persoonsgegevens zeer serieus. Jouw persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt voor toezending van de nieuwsbrief “Inspiratie’ en desgewenst relevante informatie. Meer informatie vind je bij de voorwaarden.