vitamine-T-logo
een-op-een coaching

Een-op-een coaching

Iedere dag ben ik bezig met mezelf te ontwikkelen tot mijn volledige potentieel. De inzichten en ervaringen die ik in mijn proces ervaar, deel ik graag met jou.

Ik heb een bijzondere interesse in de werking van het brein en de Wet van de Aantrekkingskracht/Creatie. Steeds meer raak ik ervan overtuigd dat we zelf ons leven kunnen creëren. Ik zie niet alleen in hoe dit wetenschappelijk te onderbouwen is, maar ik zie hier iedere dag steeds meer bewijzen voor in mijn eigen leven. Dingen die ik in mijn leven creëer/manifesteer, ‘toevallige’ ontmoetingen, maar bovenal het gevoel van liefde en dankbaarheid dat ik iedere dag meer en meer ervaar. 
 
Echter, dit gaat verder dan alleen het positief denken zoals je dat bij velen hoort. Ik krijg er ontzettend veel energie van jou te laten inzien hoe dit wél werkt, zodat je zelf sturing aan jouw leven kunt geven. Je bent zelf de schrijver van jouw verhaal, laat het dan een bestseller zijn. 

Ik help je van jouw leven een meesterwerk te maken. Dat je leeft vanuit flow zodat je met jouw talenten het verschil voor anderen kunt maken. 

Investering

Ik werk alleen in pakketvorm omdat ik van mening ben dat één gesprek niet voldoende is. De investering van een pakket van 3 gesprekken (á 60 minuten) is € 247. 

Je mag me altijd bellen of mailen als je nog vragen hebt, of voor een afspraak natuurlijk.

The best thing you can do for yourself is to invest in the one thing that really matters …YOU.

 

Toch liever een online programma