vitamine-T-logo

De stand tot zover.

Vandaag bestaat Talentenbureau Vitamine T alweer een half jaar.
Wat is er in dat half jaar veel gebeurd. Met als een van de hoogtepunten de nominatie voor Starter van het Kwartaal. En natuurlijk de o zo spannende pitch.

Ik geloof voor de volle 100% in mijn product, maar nog belangrijker in mezelf. Bij de start van mijn bedrijf voelde ik me toch wat onzeker. Wellicht had ik last van het impostor syndroom. Je kent het vast wel, dat gevoel dat je niet goed genoeg bent en dat je door de mand gaat vallen. Nu ben ik ervan overtuigd een goed product te hebben neergezet. Een product dat nog heel veel mensen gaat helpen.

Leerzame avonden

Ik heb met ontzettend veel leuke en inspirerende mensen gesproken. Zowel zakelijk als persoonlijk heb ik ontzettende grote stappen gezet. In het begin vond ik netwerken wel een beetje spannend zoals je weet, maar nu niet meer. Sterker nog, ik vind het leuk. De meeste mensen die ik tegenkom, hebben al werk van hun talent gemaakt en zijn zelfstandig ondernemer geworden. Veel klanten houd ik er dan ook niet aan over, maar het zijn voor mij wel leerzame avonden.

Niet alleen

Ik heb niet alleen veel over mezelf geleerd, maar ook over hoe je zo optimaal mogelijk teksten schrijft voor op je website, hoe je HTML-codes schrijft, et cetera. En daarbij word ik (nog steeds) bijgestaan door twee toppers. Als je ooit iets wilt laten ontwerpen, dan raad ik je zeker Aram van Onetwodesign aan. En voor het bouwen van een website is Ronald van Webbees de aangewezen persoon. Jongens bedankt. Jullie zijn toppers. 
 
Ik blijf uiteraard niet stilzitten. Ik heb recent een gratis e-book uitgebracht wat ontzettend goed loopt. Heb jij hem al gedownload? Daarnaast gaat er binnenkort ook iets veranderen, maar daarover later meer.
 
Op naar de volgende mijlpaal. Ga je mee?
 
 

Labels:, , , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter