vitamine-T-logo

De coaches

Om te blijven doen waar mijn talent ligt en jou daarbij optimaal van dienst te zijn, heb ik drie topcoaches aan me verbonden. Coaches die aansluiten bij mijn gedachtegoed over persoonlijke ontwikkeling en hoe je het beste uit jezelf haalt. Coaches die ook mij gedurende het proces hebben bijgestaan. Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat het toppers zijn.

Zij beschikken over talenten die ze inzetten zodat jij je aan het einde van de sessie gesterkt voelt en je weer actief verder kunt in het ontdekken van je talenten, vervolgen van jouw pad en het realiseren van jouw voornemens. Je krijgt je doel helder en welke stappen je moet zetten om daar te komen. 

Je doorloopt (indien gewenst) een van de programma’s met de (online) ondersteuning en begeleiding van een van de beste (loopbaan)coaches. Buiten dat ze inhoudelijk veel kennis en ervaring hebben, zijn het allemaal zeer prettige gesprekspartners. De coaches zijn werkzaam in regio Eindhoven (Bernadette) en (Camille) en Breda (Trudy).

Je mag uiteraard zelf kiezen met wie je het traject in wilt gaan. Wil je de coach(es) eerst graag spreken voordat je begint? Dat kan. Je mag ze altijd gratis en geheel vrijblijvend bellen of mailen. 

Met welke coach ga jij grote stappen zetten?

Bernadette Kwaks


Bernadette Kwaks

Je talenten ontdekken, en zelf sturing geven aan jouw loopbaan dat is wat mij drijft. Als moeder van drie kinderen weet ik als geen ander dat een loopbaan zo nu en dan aanpassing nodig heeft. Omdat jij jezelf in de loop der jaren verder hebt ontwikkeld, of omdat je loopbaan mogelijk niet meer voldoende aansluit bij jouw omstandigheden en jouw situatie. Door mijn achtergrond als loopbaanprofessional én psychosociaal therapeut heb ik een expertise op het gebied van werkplezier, balans en stressreductie. Na onze contactmomenten voel jij je weer helemaal klaar om verder te gaan met jouw proces, zodat jij goed in beeld krijgt waar je naar toe wilt en hoe je dat gaat doen.

Bernadette heeft op dit moment geen ruimte meer. Wil je toch door Bernadette gecoached worden, stuur me een mailtje en ik houd je op de hoogte.
Camille van Teeseling


Camille van Teeseling

Het Nieuwe Werken, met de mogelijkheid om waar en wanneer dan ook je werk uit te voeren, doet steeds meer zijn intrede. Dat heeft veel voordelen, maar maakt ook dat het belangrijk is dat je op de juiste plek zit. Dat je jouw talenten benut, dat je bezig bent met wat je oprecht boeit, dat je ontwikkelt en dat werken je energie oplevert. Voor mij is het belangrijk dat ik in mijn werk het verschil kan maken. Graag help ik je dan ook om te ontdekken wat jouw talenten zijn, wat je boeit, waarin jij je kunt ontwikkelen en waar je energie van krijgt. Daarnaast beschik ik over een groot netwerk. Helemaal mooi is het, als ik na jouw ontdekkingstocht kan helpen bij de juiste mensen aan tafel te komen.

Je mag uiteraard ook bellen. Camille is te bereiken op 06-53155409.
Trudy Leijte


Trudy Leijte

Met plezier, humor en vanuit groot respect voor de ander breng ik mensen in verbinding met hun diepste waarden, drijfveren, talenten en passies om op de kruising van dit alles een (levens) doel of missie te bereiken. Ik spiegel graag, leg patronen bloot als ook belemmerende overtuigingen of normen. Ik gebruik de wetten van de natuur om de eenvoud en waarheid van dingen te verduidelijken. Ik help je om het programma nog beter te ervaren en toe te passen in jouw eigen leven waardoor de theorie echt gaat leven en werken voor je. Je blinde vlekken worden zichtbaar gemaakt. Ik gun iedereen van harte een leven te leiden in lijn met wie je bent in je binnenste.

Je mag uiteraard ook bellen. Trudy is te bereiken op 06-21644522.