vitamine-T-logo

Aanbod programma’s

Ik bied twee inhoudelijk verschillende programma’s aan. 

Talentenprogramma (loopbaan georiënteerd)

Je twijfelt of je wel op de juiste plek zit en of je op dit moment wel écht het beste uit jezelf haalt. Je hoort mensen regelmatig praten over het volgen van je passie en werk maken van je talent. Iedere keer als je dat hoort, vraag jij je af of je wel talenten (of een passie) hebt. En zo ja, hoe kom je er dan achter wat je talenten zijn en in welke werkomgeving je deze het best in kunt zetten? Beetje bij beetje voel je je steeds onzekerder worden en daarnaast baal je ook omdat je maar niet in actie komt. Als jij je hier in herkent is het online talentenprogramma iets voor jou.

Inzicht in jezelf (persoonlijke groei)

Heb je het idee dat er meer in het leven zit dan dat je er nu uithaalt? Je weet vooral wat je níet wilt, maar niet wat je wél wilt. Je weet niet goed wat jij de wereld te bieden hebt. Waar kun jij echt het verschil mee maken en het leven van anderen raken? Of misschien weet je diep van binnen al wel wat je echt wilt, maar denk je dat dit niet mogelijk is. Je hebt last van beperkende overtuigingen die je tegenhouden om die stap nu echt te zetten.
Ze zeggen wel eens: ‘Je kunt nooit groter worden dan de gedachten die je hebt’. Daarmee wordt bedoeld dat je gedachten je grootste beperking zijn. Maar wat als je nu wist wat de gevolgen zijn van je gedachten en de gevoelens die daaruit ontstaan. En wat als je nu wist hoe je deze gedachten kunt ombuigen zodat ‘the sky the limit’ is.

Als jij je hierin herkent, is het programma Inzicht in jezelf echt iets voor jou.

Ben je ondernemer? Kijk dan eens op mijn andere website Anja Zerrouk